Hooggevoeligheid als kracht
Ontdek al de voordelen van hooggevoeligheid
#{siteTitle}

Carolina Bont over intuïtie, mindfulness en hooggevoeligheid

Je bent meer dan enkel je lichaam en je hebt een subtiele innerlijke stem die van alles te zeggen heeft over jouw ontwikkeling, geluk en overleving. Die moedige stem is je intuïtie, de directe verbinding met je levenskracht.

Over Carolina

Carolina Bont

Auteur en Life-coach Carolina Bont is een autoriteit op het gebied van praktische intuïtieve ontwikkeling en hooggevoeligheid. Zij is de grondlegger van het sinds 1985 actieve Centrum voor Effectieve Intuïtie en gespecialiseerd in het coachen van leidinggevenden. Verder heeft ze als auteur meerdere succesvolle boeken op haar naam staan. Ze is getrouwd en moeder van twee volwassen zoons.

Met haar bestseller Hoogsensitiviteit als kracht heeft Carolina een vernieuwende invloed gehad. Vooral door haar nadruk op de positieve mogelijkheden van gevoeligheid, zoals de intuïtieve, empatische en creatieve potentie ervan. Bovendien heeft ze effectieve strategieën ontwikkeld om deze kwaliteiten te beschermen en verder te ontplooien.


LET OP
Op dit moment heeft Carolina helaas geen plek voor nieuwe cliënten. Zodra er weer ruimte in haar agenda komt zullen we dat op deze pagina melden. In de tussentijd kan Carolina voor Personal coaching van harte haar collega life coach Sabijn Arts aanbevelen. En voor workshops en intuïtietrainingen zie Centrum voor Effectieve Intuïtie.

Over vragen om persoonlijke advies en dergelijke

Carolina krijgt in het algemeen veel aanvragen voor persoonlijke tips en dergelijke. Hoewel ze het vertrouwen op prijs stelt is het helaas niet haalbaar voor haar om allerlei mails te beantwoorden. Maar veel van de vragen die ze krijgt verwerkt ze in haar blogs en boeken en zul je daarin beantwoord vinden.

Het Centrum voor Effectieve Intuïtie is wel bereikbaar voor een vraag per mail of telefoon: info@effectieveintuitie.nl – 023 524 88 63

Wat betreft aanbiedingen en werkvoorstellen

Carolina’s werkagenda heeft zeer weinig ruimte voor allerlei uitnodigingen én laat niet toe om deze allemaal te beantwoorden. Hoewel ze deze voorstellen waardeert, antwoordt ze om bovenstaande reden alleen op die voorstellen die aansluiten bij haar werkagenda en interesse.